NYHET

Socialdemokraterna i Jönköping söker personal


Vill du vara med och stärka socialdemokratin inför framtiden? Är du en duktig organisatör? Då är det här tjänsten för dig. Socialdemokraterna i Jönköping söker nu personal med placering i Jönköping.

Exempelbild


Jönköpings Arbetarekommun är en spännande arbetsplats för dig som vill vara med och forma socialdemokratin för framtiden. Vår uppgift är att stärka och utveckla partiet i Jönköpings kommun som en modern folkrörelse. Vårt mål är socialdemokratin ska vara ett öppet parti i människors vardag och för vanligt folk där medlemmarna känner glädje och engagemang i sitt medlemskap. Partiets politik ska ha svar på framtidens utmaningar och vara en tydlig röst för ett jämlikt samhälle. Med dig kommer vår expedition i centrala Jönköping att bestå av två medarbetare som arbetar med och på uppdrag av arbetarekommunens styrelse.

Som anställd i Jönköpings Arbetarekommun kommer du att, tillsammans med övrig personal på expeditionen, arbeta med att utveckla partiet och bygga en organisation för att fortsätta att vinna val. För att bygga en stark folkrörelse arbetar vi med organisationsutveckling, studier, politikutveckling, kommunikations- och opinionsarbete, medlemsadministration, ekonomihantering samt samverkar med fackliga och andra närliggande organisationer.

För att lyckas i tjänsten krävs god samarbetsförmåga, att du har förmåga att arbeta med flera parallella projekt samt att du kan arbeta självständigt. Arbetet innebär kvälls- och helgarbete i varierande utsträckning samt perioder med hög arbetsbelastning, och det ställer krav på att du har god förmåga att planera din arbetstid.

I rekryteringen kommer vi att fästa stor vikt vid tidigare erfarenheter. Att ha arbetat inom Socialdemokraterna eller liknande organisationer är meriterande. Har du erfarenheter från administrativt arbete och ekonomihantering är det starkt meriterande. Meriterande är också erfarenhet av antingen studier, organisationsutveckling, politikutveckling eller kommunikation. Fördelning av arbetsuppgifterna kommer styras mycket av dina erfarenheter, kompetenser och engagemang.

Vi söker dig som:

  • Kan entusiasmera och skapa engagemang i ett parti där mycket bygger på ideellt arbete.
  • Har förmågan att arbeta strategiskt och långsiktigt.
  • Är noggrann och strukturerad.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet, och kan du även hantera exempelvis InDesign, Premiere eller Photoshop är det meriterande.
  • Har kunskaper i ekonomi- och lönehantering är meriterande.
  • Delar värderingar med, och har god kännedom om, det socialdemokratiska partiet.
  • Gärna har B-körkort och tillgång till egen bil.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning i sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och målstyrd arbetstid. Arbete kvällar och helger förekommer frekvent. Som anställd omfattas du av kollektivavtal mellan Fremia – Handelsanställdas förbund.

Placeringsort är centrala Jönköping,

Välkommen att maila CV samt personligt brev till niklas.sigvardsson@riksdagen.se senast 15 februari. Märk mailet Jobbansökan Jönköpings AK.

Kontaktinformation

Mona Forsberg, ordförande,

Niklas Sigvardsson, vice ordförande,